آرتیست بیوتی

معرفی بروزترین لوازم آرایشی و بهداشتی

آرتیست بیوتی

معرفی بروزترین لوازم آرایشی و بهداشتی

جامع‌ترین راهنمای خرید تشک و نکات طلایی یک انتخاب خوب

با یک حساب سر انگشتی می‌توان دریافت که ما نزدیک به یک سوم از عمر خود را می‌خوابیم. پس به همان اندازه که در انتخاب مبلمان، لباس و کفش حساسیت داریم باید به فکر یک تشک مناسب و استاندارد برای یک خواب راحت باشیم.+

راهنمای خرید تشک تخت خواب

به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام ، بسیاری از ما به دلیل اینکه تا به حال تجربه یا توجهی به خرید تشک نداشته‌ایم با ابهامات فراوانی روبه‌رو هستیم که ما در این مطلب تلاش کرده‌ایم تا حد امکان پاسخی مناسب برای آنها پیدا کنیم.

چرا باید تشک خود را عوض کنید

بی‌شک پیش از خرید یک تشک جدید باید برای این سؤال یک پاسخ اساسی پیدا کنیم. در حقیقت ما اغلب هنگامی اقدام به خرید تشک جدید می‌کنیم که به امراض مختلفی نظیر دردهای مفصلی یا انحراف ستون مهره‌ها دچار شده باشیم.

اگرچه در این زمان نیز خرید تشک جدید و استاندارد لازم و ضروری است اما ممکن است به رفع دائمی مشکلات شما دیگر کمک نکند. از این رو بد نیست بدانید که چرا باید تشک خود را عوض کنید؟

تغییر شرایط فیزیکی بدن شما نخستین دلیل برای خرید تشک جدید است. در واقع بدن شما احتمالاً نسبت به زمانی که تشک خود را خریداری کرده‌اید تغییرات زیادی همچون چاقی، لاغری یا افزایش قد را به خود می‌بیند. این در حالی است که شما روز نخست با توجه شرایط فیزیکی متفاوتی اقدام به خرید تشک کرده‌اید. با این وصف، حتی اگر یک تشک باکیفیت خریداری کرده باشید پس گذشت چند سال، باز هم نیاز دارید تا تشک خود را تعویض کنید.

تغییرات در سبک زندگی نیز ممکن است شما را وادار به خرید تشک جدید کند. برای مثال ممکن است تشکی که امروز روی آن می‌خوابید پیش از این متعلق به همسر یا یکی دیگر از اعضای خانواده شما بوده باشد. در نتیجه این تشک نمی‌تواند به طور کامل از بدن شما و نیازهای آن پشتیبانی کند. همچنین اگر از یک تشک به طور مشترک استفاده می‌کنید، مهم است که تشکی انتخاب کنید که مناسب هر دو شما باشد.

تجمع عوامل ناشناخته متعدد همچون سلول‌های مرده پوست، مایعات بدن، گرد و غبار و موی حیوانات از دیگر دلایل خرید تشک محسوب می‌شوند. در واقع ممکن است تشک شما پس از گذشت ۱۰ سال در اثر تجمع این مواد، وزنی معادل دو برابر وزن اولیه خود پیدا کنند. با این وصف، حتی اگر خوش‌شانس باشید به انواع حساسیت و بیماری‌های پوستی دچار نشوید، بی‌شک تشک شما عملکردی همانند روز نخست نخواهد داشت.

دردهای عضلانی، بی‌حسی دست و پا، احساس خستگی حتی پس از خواب طولانی مدت یا بروز حساسیت‌های پوستی همگی نشانه‌هایی برای تعویض تشک هستند. به عنوان مثال ممکن است تشک شما به لحاظ فیزیکی نیازهای شما را تأمین کند اما به دلیل استفاده از مواد حساسیت‌زا در آن موجب تعرق بدن شما شود. با این وصف، شما نیاز به یک تشک ضد تعرق خواهید داشت. همچنین تشک‌های آنتی آلرژی، محافظ ضد آب، ارتوپودیک و طبی نیز از دیگر محصولات موجود در بازار هستند.

انواع تشک

هنگامی‌که تصمیم به تعویض تشک می‌گیرید با تنوع گسترده‌ای از محصولات مواجه می‌شوید که انتخاب را برای شما مشکل می‌کنند. امروزه با توجه به تنوع نیازهای کاربران، تشک‌ها نیز در انواع مختلفی تولید می‌شوند که هر یک برای افرادی با مشخصات خاص عملکرد بهتری دارند؛ بنابراین، بهتر است پیش از خرید کمی درباره انواع تشک‌ها بدانید.

تشک فنری متصل

تشک‌های فنری سال‌هاست که در حال تولید هستند و از قدیمی‌ترین انواع تشک‌ها محسوب می‌شوند. در بدنه این تشک‌ها از فنر استفاده شده که موجب انعطاف قابل توجه آنها می‌شود، به‌گونه‌ای که معمولاً تشک فنری را به عنوان یک تشک نرم و طبی می‌شناسند.

در این نوع تشک‌ها، فنرها به دو صورت متصل یا منفصل به کار می‌روند. در تشک فنری متصل، فنرها در سراسر تخت به یکدیگر متصل هستند.

این اتصال موجب نرمی زیاد تشک می‌شود به طوری که برای کودکان یا کسانی که هیچ عارضه مفصلی و استخوانی نداشته باشند خوابیدن روی آنها لذت‌بخش است. همچنین تشک فنری متصل نسبت به انواع دیگر از قیمت کمتری برخوردار است.

با این حال، این تشک‌ها معایبی نیز با خود به همراه دارند.

از جمله نکات منفی تشک فنری متصل، احتمال تولید صدا به دلیل انحراف فنرها و اصطکاک آنها با یکدیگر است. البته این مورد بستگی به کیفیت تشک دارد و احتمال بروز آن حتمی نیست. همچنین به دلیل اتصال سیم‌پیچ‌ها در تشک فنری متصل، فشار ناشی از وزن کاربر در سراسر تخت خواب پخش می‌شود.

این مورد ممکن است در تشک‌های دو نفره تبدیل به یک معضل بزرگ شود چرا که با حرکت یکی از کاربران، کاربر دیگر را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد. افزون بر این، نرمی بیش از حد تشک فنری متصل موجب می‌شود تا گاهی پشتیبانی مناسبی از ستون فقرات صورت نگیرد زیرا به دلیل فشار وزن کاربر در قسمت باسن و شانه‌ها، بخش میانی تشک نیز فرو می‌رود و زیر کمر و ستون مهره‌ها خالی می‌شود.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد