آرتیست بیوتی

معرفی بروزترین لوازم آرایشی و بهداشتی

آرتیست بیوتی

معرفی بروزترین لوازم آرایشی و بهداشتی

پیاز و سیر جوانه زده را چه کار کنیم؟

با پیاز و سیر جوانه زده چه باید کرد؟

ممکن است تا به حال چندین بار با این شرایط مواجه شده باشید شما چند پیاز یا چند تا سیر تازه را به خانه می آورید؛ و یک یا دو هفته بعد شما به سراغ آنها می روید و متوجه می شوید که یک یا دوتا از آنها ریشه در آوردند و جوانه سبز زدند. اما حالا باید با پیاز و سیر جوانه زده چه کنیم؟

 

آیا هنوز می توانید پیاز و سیر جوانه زده را بخورید؟

اگر در پیاز و سیر جوانه زده، جوانه ها و ریشه ها کوچک هستند احتمالا برای استفاده خوب هستند. فقط آنها را جدا کنید پیاز یا سیر میخکی را نصف کنید و باقیمانده ی جوانه ها را جدا کنید. البته شما باید حواستان به کپک زدگی و پوسیدگی آنها باشد، مخصوصا اگر بیشتر از یک هفته در جای سرد و تاریک باشند. اگر فقط بخش کوچکی از آنها پوسیده شده، آن را جدا کنید و مابقی را استفاده کنید. اگر پیاز یا سیر میخکی سیاه یا لهیده به نظر می رسد؛ آن را بیرون بیاندازید.

 

آیا می توانید پیاز و سیر جوانه زده را بکارید؟

تقریبا جواب بله است. تنها استثنا این است که سیر یا پیاز نباید به طرز جدی کپک زده یا پوسیده شده باشد.

 

نکته: اگر در پیاز و سیر جوانه زده خرابی کم باشد به راحتی می توانید بخش خراب را جدا کنید.

 

حالا شاید بخواهید بدانید که اگر پیاز یا سیر میخکی شده را بکاریم؛ سیر یا پیاز بیشتری به دست خواهیم آورد؟ برای پیازها باید بگویم که متاسفانه نه اما برای سیر شاید. هم در سیر و هم در پیاز شما پیازچه های زیادی به دست می آورید که به نظر من خیلی خوشمزه است؛ که باعث می شود کاشت پیاز یا سیر میخکی ارزش این کارها را داشته باشد.

 

طرز کاشت پیاز جوانه زده

پیازهای جوانه زده سالم را در ظرف های 8-12 اینچی بکارید؛ هرکدام در ظرف های جداگانه. مطمئن شوید که قسمت های کپک زده و پوسیده و خراب را قبل از کاشتن جدا کردید و مراقب ریشه و مرکز رویش آنها باشید.

 

نگهداری پیاز و سیر جوانه زده,سیر و پیاز جوانه زده

پیازهای جوانه زده سالم را در ظرف های 8-12 اینچی بکارید

 

طرز کاشت صحیح :

 هر ظرف را با خاک گلدان پر کنید و لبه ی هرکدام را چند اینچ خالی بگذارید.

 در مرکز هر ظرف یا گلدانی که میکارید ،یک چاله به طول یک پیاز و عمق یک پیاز به علاوه ریشه هایش بکنید.

 

 با دقت هر پیاز را درون یک گلدان قرار دهید و آن را با خاک بپوشانید، تا جایی که پایه ی جوانه ها به سطح خاک برسد.

 خاک را محکم و با دقت فشار دهید تا هوا از آن خارج شود.

 آن را مملو از آب کنید تا آنجا که آب از سوراخ های ته گلدان بیرون بریزد.

 

 پیاز را برای چند هفته درون گلدان در سایه قرار دهید. به آنها اجازه دهید تا کنترل شده کمی نور به آنها برسد اما آنها را در معرض تابش مستقیم آفتاب قرار ندهید. ریشه های آنها نیاز به زمان برای رشد دارند.

 بعد از چند هفته شما می توانید نور بیشتری به آنها بدهید؛ در ابتدا در سایه و سپس در آفتاب کامل.

 

اگر نیاز دارید می توانید پیازچه ها را برداشت کنید؛ این امر باعث می شود تا رشد بیشتری اتفاق بیفتد؛ شما می توانید از پیازچه ها به عنوان پیاز استفاده کنید؛ آنها همچنین تزئین خوب و فوق العاده ای هستند.

 

اگر پیازچه ها گل در آوردند، می توانید صبر کنید تا گل ها دانه بدهند و آنها را نگه دارید تا فصل بعدی آنها را بکارید (برخلاف پیاز مادر، این دانه ها اگر کاشته شوند پیازهای بیشتری را تولید می کنند)

 

طرز کاشت سیر میخکی جوانه زده

برخلاف پیاز؛ سیرها اگر به درستی کنترل شوند می توانند سیر بیشتری تولید کنند. بنابراین من این آموزش را به دو بخش تقسیم کردم: قسمت اول برای آنهایی که فقط می خواهند پیازچه کشت کنند و بخش دوم برای آنهاییست که می خواهند سیر بیشتری کشت کنند.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد