آرتیست بیوتی

معرفی بروزترین لوازم آرایشی و بهداشتی

آرتیست بیوتی

معرفی بروزترین لوازم آرایشی و بهداشتی

روشهای آسان برای سفره آرایی


 

 

سفره آرایی

 



اگر دستورالعمل های خوب و مناسب داشته باشید، هنر سفره آرایی برای میز شام خیلی راحت تر خواهد شد. چه شامتان خیلی رسمی باشد یا معمولی، چند راهبرد اصلی هستند که باید حتماً یاد بگیرید.

 


دستورالعمل ها


1. اول ببینید چه تعداد مهمان دارید. اگر تعداد بچه ها زیاد باشد، می توانید یک میز مخصوص فقط برای بچه ها بچینید. اما اگر می خواهید که بچه ها هم سر همان میز اصلی بنشینند، اگر بچه های خیلی کوچک هم در جمع وجود داشته باشد، باید از صندلی های مخصوص کودکان استفاده کنید.

 

 

2. تعیین کنید که چه تعداد از مهمانان می نشینند. برای راحتی بیشتر پدر و مادرها بهتر است پیش فرزندانشان بنشینند. اگر مهمان مرد هم باشد، مطابق اصول باید سمت راست میزبان زن بنشیند و اگر مهمان زن در بین مهمانان باشد باید سمت راست میزبان مرد بنشیند. برای مهمانی های بزرگ باید ببینید چه کسانی بهتر با هم ارتباط دارند و آنها را پیش هم بنشانید. خیلی ها دوست دارند مردها و زن ها یکی درمیان بنشینند اما لازم نیست.

 

 

3. تصمیم بگیرید که می خواهید از رومیزی استفاده کنید یا خیر. اگر رومیزیتان سفید و جنس آن لیز باشد لازم است که زیر آن حتماً چیزی بیندازید که روی میز لیز نخورد. رومیزی باید تقریباً به اندازه 30 سانتیمتر از میز آویزان باشد. اگر شامتان بوفه است، رومیزی باید تا زمین باشد.

 

 

4. وقتی رومیزی را تنظیم کردید می توانید میز را بچینید. با تا کردن دستمال ها شروع کنید و آنها را در وسط جای نشستن هر مهمان قرار دهید.

 

 

5. چنگال بزرگ را در سمت چپ دستمال و چنگال کوچک سالاد را در سمت چپ چاقوی بزرگ قرار دهید.

 

 

6. یک بشقاب مخصوص سالاد در سمت چپ چاقوها بگذارید. بشقاب غذا وقتی مهمانان می نشسنند نباید روی میز باشد.

 

 

7. یک چاقو در سمت راست دستمال بگذارید طوریکه قسمت برش دهنده آن به سمت بشقاب باشد. اگر غذایتان استیک یا مرغ است می توانید از چاقوی استیک هم استفاده کنید.

 

 

8. اگر سوپ و سالاد هم دارید تعداد قاشق هایی که روی میز می گذارید باید دو عدد باشد. قاشق کوچک دسرخوری باید در سمت راست چاقو و قاشق سوپ خوری باید در سمت راست قاشق دسرخوری باشد. همچنین می توانید قاشق دسرخوری را درست موقع سرو دسر روی میز بگذارید.

 

 

9. بشقاب نان را با یک چاقوی کره خوری در فاصله 5 سانتیمتری بالای چنگالها بگذارید.

 

 

10. لیوان آب را در فاصله 5 سانتیمتری بالای چاقوها بگذارید. در سمت راست این لیوان می توانید گیلاس نوشیدنی را قرار دهید.


کاربرد هایی شگفت انگیز از ساده ترین مواد


 

کاربرد شگفت انگیز

 

 

لیمو

این میوه موارد استعمال زیاد دارد، لکه تخم مرغ را از ظروف نقره ای و فلزات آب نقره داده شده و فولاد، پاک می‌کند. عاج زرد و وسایل ساخته شده از استخوان را سفید رنگ می‌کند و اگر با آب مخلوط شود می‌توان آن را برای پاک کردن کلاه‌های حصیری به رنگ‌های سفید و روشن به کار برد. اگرآن را با آب و نمک مخلوط کنیم در پاک کردن مرمرها اعجاز می‌کند چون ماده مخصوص جلادادن وسایل طلایی و نقره ای است.

 

 

پیاز


برای پاک کردن چرم می‌توان از آن استفاده کرد. پیاز را ببرید و چرم را با آن مالش دهید. اگر پیاز کثیف شد یک لایه دیگر از آن را ببرید تا دوباره قابل استفاده باشد، این کار را با دستکش پلاستیکی انجام دهید.

 

 

تخم مرغ


سفیده تخم مرغ را به هم بزنید تا تبدیل به کف شود و چند قطره سرکه به آن اضافه کنید تا وسیله خوبی برای پاک کردن اشیای طلاکاری باشد. همچنین اگر آن را با قلم مو روی مبلهای چرمی‌بکشیم، زیبایی و طراوت اولیه شان را به آنها بازمی‌گرداند.

 

 

قند


اگر یک حبه قند را خیلی کم خیس کنیم، می‌توانیم لکه‌های سطحی روی لباس حاصله از اطوی داغ را پاک کنیم. همچنین اگر در یک لیتر آب، یک حبه قند حل شود برای آهار دادن روبان‌ها مناسب است.

 

 

 

نمک دریا


اگر نمک دریا را با کمی‌آب شیرین مخلوط کنیم برای پاک کردن طلا و وسایل آب طلا کاری شده خیلی مناسب است و اگر آب کافی اضافه شود مایع خوبی برای شستن و تمیزکردن تنگ‌های بلور خواهدبود.


منبع:

دانستنیهای خانه داری درباره سماور


 

 

سماور

 

 

شاید سماور یکی از صمیمی‌ترین دوستان خانواده باشد که همیشه وقتی زندگی تغییر کرده است آن هم تغییر کرده و مطابق مصرف و سلیقه مصرف‌کننده و انرژی که برای مصرف‌کننده در خانواده راحت‌تر بوده، تغییر شکل داده است.

 

سماورهای ذغالی از طاقچه‌ها نرفته بود که سماورهای نفتی آمد و نفتی‌ها هنوز جا خوش نکرده بودکه سماور‌های گازی جای آن را گرفت و امروز هر آشپزخانه مدرنی یک سماور برقی در گوشه خود دارد. شاید برق گرفتگی بدترین عیب این نوع سماور باشد که در صورت احتیاط و رعایت نکات ایمنی هرگز به آن دچار نمی‌شوید.

 

 

به نکات زیر توجه کنید:

 

هرگز سماور را داخل آب قرار ندهید.

هنگام استفاده از سماور برقی از وصل بودن سیم ارت آن مطمئن شوید.

هرگز از سماوری که اتصال بدنه دارد استفاده نکنید.

هر چند وقت یک بار آب بندی دستگاه را کنترل کنید.

از استفاده کردن سماور در مکان مرطوب پرهیز کنید.

هنگام عیب‌یابی، تعمیر و تعویض قطعات دو شاخه را از پریز بکشید.

در زمان باز کردن و بستن سماور برقی از ابزار مناسب استفاده کنید.

برای جلوگیری از کاهش راندمان حرارتی سماور برقی چند وقت یک بار طبق دستور کارخانه سازنده سماور را رسوب‌زدایی کنید.

هرگز سماور را بیش از خط نشان داخل مخزن از آب پر نکنید.بعد از پر کردن سماور دو شاخه را به برق بزنید.



عیب‌های سماور برقی را بشناسید

 

چرا با چرخاندن ولوم ترموستات سماور گرم نمی‌شود و لامپ نشان دهنده نیز روشن نمی‌شود؟

 

احتمالا پریز برق ندارد یا دو شاخه یا کابل رابط معیوب است. اگر ترموستات فرمان نمی‌گیرد احتمالا دسته ولوم آن هرز شده و نیاز به تعویض دارد و اگر ترموستات خراب شده باشد نیز نیاز به تعویض دارد.


گاهی نیز المنت و لامپ هردو سوخته‌اند که نیاز به تعویض دارند. گاه نیز ممکن است سیم‌های رابط مدار قطع باشد. یک تعمیرکار دقیق باید تمام این موارد را چک کند.

 



چرا سماور گرم نمی‌کند، اما لامپ نشان‌دهنده روشن است؟
در این صورت یا سیم رابط المنت به ترموستات یا ترمینال قطع است و یا المنت قطع شده است.


اگر سماور برقی گرم می‌کند، اما گرمای آن مطلوب نیست چه باید کرد؟
اشکال از ترموستات است یا ولوم آن درجه بندی درستی ندارد که باید تنظیم شود.




چرا از زیر سماور آب می‌چکد؟
محل استقرار المنت سوراخ است و باید به تعمیر کار سپرده شود.



در صورت اتصال بدنه چه باید کرد؟
عایق بندی مشکل دارد یا سیم‌های رابط و بدنه اتصالی پیدا کرده. گاه نیز در المنت‌های لوله‌ای سیم المنت به بدنه فلزی اتصال پیدا کرده است که باید المنت تعویض شود.



با رسوبات چه کنیم؟
با مقداری جوش شیرین و آب در مخزن و جوشاندن آن، جرم‌ها جدا خواهند شد.


منبع: